Besparing 27%
Landelijk Badmeubel Bretagne, Timberwoods

Timberwoods Badmeubel Bretagne

PS4001

Korte levertijden!

Adviesprijs: 1.099,00  

Onze prijs: 799,00

(Incl.) 27%
+
 

Massief grenen Badmeubel, op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.

Keuze mogelijkheden voor de bladen zijn: Grenen in Houtkleur, Grenen in de kleur van het badmeubel, Massief eiken, zink en diverse soorten hardsteen.

Voor de mogelijkheden in hardsteen mag u contact met ons opnemen.

Standaard worden de meubels in een dekkende kleur gespoten, u kunt er ook voor kiezen om de meubels licht door te laten schuren voor een sleetse uitstraling, het hout is dan op de hoekjes en randjes zichtbaar. Je kunt de meubels ook in 2 kleuren laten spuiten, bijvoorbeeld de eerste laag taupe en daar wit overheen, als je hem dan door laat schuren komt er geen hout doorheen maar taupe kleur, deze afwerking heeft naast gewoon dekkend gespoten onze voorkeur.

De binnenkanten van kasten worden standaard in dezelfde kleur gespoten, u kunt ervoor kiezen om de binnenkant in een andere kleur te laten spuiten.

Afmetingen: 150x51x91

Diverse keuzemogelijkheden in handgrepen.

De meubels worden standaard geleverd exclusief de wasbakken en kranen.

Heeft u een vraag over dit meubel? Neem dan contact met ons op!

Omdat deze meubelen op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt zijn kunnen er altijd oneffenheden zichtbaar zijn, zowel in het hout als in de lak en de afwerking, dit hoort bij de stijl van deze meubelen en geven de meubels een landelijk karakter.