Timberwoods landelijke badmeubelen, ook maatwerk!

Bij Timberwoods vind je de allermooiste badmeubels tegen hele scherpe prijzen, al onze badmeubels worden op ambachtelijke wijze door ervaren meubelmakers met de hand gemaakt van massief grenen en desgewenst kunt u ook voor eiken kiezen.

In onze 4000 m2 woonwinkel hebben we voldoende showmodellen om een indruk te geven van alle mogelijkheden. De Badkamermeubels kunnen geleverd worden in meer dan 30 kleuren en er is een ruime keuze in handgrepen.

De bladen op de badmeubels worden standaard geleverd in hout maar het is ook mogelijk om te kiezen voor natuursteen en terrazzo.

Wilt u een badmeubel op maat laten maken? Dan maken wij graag een 3-D tekening om u een indruk te kunnen geven hoe het badmeubel in uw badkamer zou staan.

In onze Timberwoods Catalogus hebben we nog meer voorbeelden van badmeubels.

De badmeubels kunnen we op verschillende manieren laten afwerken, u kunt het in 1 of meerdere kleuren laten spuiten en u kunt kiezen voor een sleetse look door de randen licht door te laten schuren.

U kunt kiezen uit standaard wasbakken maar we leveren ook wasbakken van Villeroy en Boch.


Bent u op zoek naar een mooi en betaalbaar badkamermeubel? Dan zien we u graag in onze sfeervolle woonwinkel!

Naast badmeubels levert Timberwoods ook Keukens, kasten, tafels, banken, eethoeken, lampen, woonaccessoires, etc.. genoeg te zien dus!

Timberwoods werkt samen met Van Schijndel Anteak,

Wilhelminaweg 5a
5741HL te Beek en Donk

0492-461100
06-24724859
info@timberwoods.nl